Alle kinderen hebben het recht om in groepsverband te kunnen sporten, zo ook kinderen met Autisme of kinderen die iets meer begeleiding nodig hebben!! Het lijkt zo simpel en vanzelfsprekend, maar zo simpel ligt dat niet voor deze kinderen! Ergens bij horen, betrokken worden en een stem krijgen in de maatschappij, dan moet je bij Autifit zijn!!

 

Klik op onderstaande link voor een uniek filmpje:

 

Autifitles 17 februari

 

Logo

Vanaf oktober 2015 is Autifit aangemeld bij de gemeente Heerhugowaard bij het Sociaalplein en Centrum Jeugd en Gezin. Ouders van kinderen met Autisme kunnen zo gericht doorverwezen worden door de gemeente naar Autifit. 

Autifit helpt kinderen om o.a meer lichaamsbeweging te krijgen, om hun angsten te overwinnen, sociale en communicatieve vaardigheden aan te leren in een groep d.m.v Sport, Spel en Swingactiviteiten.

 

 

 

ACTIE!! NIEUW!!ACTIE!!NIEUW!!ACTIE!!NIEUW!!

Wat: Autifit wilt graag een extra sportgroep opzetten voor jongens en meisjes in de leeftijd van 13/14/15 jaar met een Autisme Spectrum Stoornis/ ADHD en- of een licht verstandelijke handicap, etc.

Houdt je van rennen, uitdagende parcours afleggen, klimmen, bewegen op muziek zoals tai-bo of aerobics en verleg je graag je grenzen? Dan is deze sportgroep echt iets voor jou!

Ook in de groep voor kinderen van 5 t/m 12 jaar zijn er nog plekken vrij! Meld je dus snel aan.

Wanneer: Dinsdag van 17.00 uur tot 18.00 uur. Zit deze groep vol dan van 18.00-19.00 uur.

Waar: De gymzaal naast basisschool de Boomladder aan de Eikenlaan 2 in Heerhugowaard.

Hoe: Aanmelden kan via info@autifit.nl of bellen met Jossine Mienis-Fortuin; 06-50604523.

Kom je liever de eerste paar lessen met een vriend of vriendin? Laat het ons weten. In overleg is vrijwel alles mogelijk!

Extra: Een proefles is gratis. Omdat de groep nog opgestart moet worden en 1 groep aangevuld moet worden, is er een actie dat het lesgeld voor de maanden november en december per les €12,50,- kost.
Voor meer info zie www.autifit.nl. wij hebben ook een Facebookpagina, kijk op www.facebook.com/autigym.

Geef je dus snel op!! Wij zien jullie graag terug bij Autifit.


 

 

   

 

Facebook pagina Autifit: Voor Kinderen Met Autisme.

Wij zijn nu ook op Facebook te vinden: http://facebook.com/autigym.