Onze Niels zit nu ruim een jaar op Autifit en vindt het erg leuk. Wij kwamen aan Autifit door een krantenartikel van Jossine. Een groepje van 5 á 6 kinderen geeft kinderen met autisme genoeg ruimte om toch samen te kunnen bewegen en dat heeft Jossine gerealiseerd.
Niels geniet ervan en daar gaat het allemaal om… vinden wij als ouders!
Mariska Molenaar
Hoi Autiftters,
Eenmaal per week zijn zelfs Stijn’s haren nat van het zweten. Duidelijk een reukbaar-bewijs dat Jossien ze zo ver krijgt om zich flink te bewegen. Complimenten! Stijn durft compleet zichzelf te zijn en dat vind ik heel wat waard. Dat lukt niet iedereen die hem maar af en toe ziet. Natuurlijk hangt het ook van de groepsamenstelling af. Hopelijk zweet de groep nog lang door.groetjes ilse
Ilse Zant
Mijn zoon zit sinds een aantal maanden op autifit en had in het begin wat moeite met de bewegingslessen maar vind het nu wel steeds leuker worden. Het is een leuk klein groepje en Jozien je doet het geweldig
Sylvia van der Elst
Hallo,
Onze zoon Jelle krijgt al een paar jaar les Jossine, eerst in de sporthal Aerofit en later bij Jossine’s eigen club Autifit. Jelle geniet volop van deze lessen. Hij gaat er met veel plezier heen en komt vrolijk en vol verhalen thuis. De spelletjes en oefeningen die de kinderen doen zijn aangepast aan hun hulpvraag, m.n. het samen doen is voor hun belangrijk. Ook het feit dat ze positieve ervaringen op doen is voor deze kinderen belangrijk en dat laat Jossine ze ervaren tijdens haar lessen. Verder is het fijn om andere ouders te ontmoeten met dezelfde problemen die niet direct met hun oordeel over jou kind klaar staan. Wij en Jelle zijn blij met Autifit!!
Maria Verzaal
Onze zoon Erik zit sinds september op autifit. Hij vind het erg leuk en gaat dan ook iedere week met plezier er naar toe. Het vind het zelfs zo leuk dat toen we onverwacht een keer niet konden Erik de volgende keer heel boos was toen hij hoorde wat voor leuke dingen ze hadden gedaan.
Voor mij als ouder vind ik het ook prettig om bij het halen en het brengen niet gelijk in de verdediging te hoeven springen als er iets gebeurt.
Bij de ouders om mij heen zie ik blikken van herkenning en dat geeft mij rust.Wij zijn dus erg enthousiast over Jossine en haar autifit lessen.
Marie-Louise Soomer-Kleingeld
Mijn zoontje Nino zit sinds 2 weken op Autifit en hij vind het helemaal geweldig!! . Hij gaat graag heen en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met wat ik zoal al heb gezien, veel structuur, duidelijkheid en een super leuke juf!!Ik kan Autifit dan ook iedereen aan bevelen aan iedereen die een kind heeft met een autistische stoornis!

groetjes Jackeline

Jackeline
Lieve Jossine
Dit is dan toch de laatste keer dat de jongens komen sporten. Onwijs bedankt voor de jaren dat Erben heeft mogen sporten. En wij vinden het ook super dat er een sport bestaat voor kinderen zoals Erben!
Hopelijk blijft Autifit bestaan! Erben ging altijd met veel plezier naar Autifit. Hij vond het super. Nogmaals onze dank!

Reinier, Marinke, Sybren en Erben

Marinke Meijer-Demaret